Başvuru Haberleri

başvuru haberleri ve güncel başvuru gelişmeleri, başvuru ile ilgili tüm video, başvuru fotoğrafları ve başvuru haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Adaylar başvuru süreci ve detaylı bilgiler için bakanlığın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Isparta

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına Isparta’dan katılmak isteyenler dikkat! Başvurular başladı. TEKNOFEST heyecanı yerden devam ediyor.

Isparta

EYT düzenlemesi kapsamında 200 bin kişinin başvurusu reddedildi. Bu başvuruların neden reddedildiği 12 başlıkta açıklandı.

Isparta

Isparta’da tanınmış ve MHP’nin sevilen isimlerinden İş İnsanı İzzettin Dikmen, MHP’den Isparta Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını yaptı.

Isparta

Sav Kasabalı Yahya Öztürk, AK Parti Sav Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Isparta

AK Parti'de daha önce 17 Kasım'a kadar devam edeceği açıklanan yerel seçimlere yönelik aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı.

Isparta

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti’de merak edilen adaylar için ilk adım atılıyor. Yerel seçimler için adaylar başvuruları...

Isparta

TKDK (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu) Isparta İl Koordinatörlüğüne 13. Proje Çağrı döneminde büyük bir başvuru rekoru kırdı.

Isparta

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuruları başladı.

Isparta

Isparta’da 2023 yılının ilk 6 ayında işsizlik ödeneğine 3 bin 514 başvurudan bin 412’si kabul edildi.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde 2 Ekim-29 Aralık 2023 döneminde çalıştırılmak üzere 12 kişi mevsimlik geçici işçi alımı yapılacak.

Isparta

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alacaklarını bildirdi. İşte başvuru tarihleri..