Bahçe Haberleri

bahçe haberleri ve güncel bahçe gelişmeleri, bahçe ile ilgili tüm video, bahçe fotoğrafları ve bahçe haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çarıksaraylar kasabasında yaşayan bir vatandaş, hayır için özel bir adım atıyor.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Vatan Mahallesi Botanik Park Projesi’ni duyurdu.

Isparta

ISPARTA Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Mahalle Bahçeleri Projesi’nin detaylarını vatandaşlarla paylaştı.

Isparta

Isparta'nın Eğirdir İlçesi'ne bağlı Çay Deresi, şiddetli yağışlar sonucunda taştı. Tarla ve bahçeler adeta göle döndü.

Isparta

Düşen ortalama yağışlar ve gölün su seviyesindeki azalma nedeniyle, yeni kurulacak meyve bahçeleriyle ilgili de su verilmemesi kararı aldıklarını açıkladı.

Isparta

Uzmanlar, Antalya başta Burdur, Isparta, Konya, Mersin, Muğla olmak üzere herkesin çok dikkatli olması gerektiğini vurguluyor.

Isparta

Eğirdir Belediyesi vatandaşları evsel atık haricinde inşaat vb. atıkların belediye çöp konteynırına atılmaması konusunda uyardı.

Isparta

Meyve bahçenizin güzelliğini ve verimliliğini artırmak istiyorsanız, tüplü meyve fidanlarına göz atmalısınız

Isparta

Doludan zarar gören meyve bahçelerini yerinde inceleyen Vali Baruş bu tür zararların önlenebilmesinin aslında mümkün olduğunu belirterek çiftçilerden tarım sigortası...

Isparta

Isparta’da vatandaşlar artık yatırımlarının çocuğunu tarla ve hobi bahçelerine ayırıyor. Kendisine bahçe alan vatandaşların da ilk yaptığı iş bahçeyi çevirmek...

Isparta

Isparta'nın Sav Kasabasında bir binanın bahçesine giren yılan ev sahibi tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Isparta

Isparta'da piknik alanları, park ve mesirelik alanlara yapılan çardaklar ve banklara kimliği belirsiz kişiler tarafından kasıtlı olarak zarar verilmesi tepkilere...