Bakan Haberleri

bakan haberleri ve güncel bakan gelişmeleri, bakan ile ilgili tüm video, bakan fotoğrafları ve bakan haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta AK Parti milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun ile Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, bir ay içinde...

Isparta

AK Parti Isparta heyeti, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı ziyaret ederek Isparta ve ilçeleri için talepte bulundular.

Isparta

O vatandaşların tüm borçları silindi 'Bakan Kacır'dan nefes aldıracak açıklama

Isparta

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta

Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin ve Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, ihracat...

Isparta

Bir dizi ziyaret için Isparta’ya gelen Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Isparta

Bakan açıkladı; "3 milyar 495 milyon 566 bin lira ve 3 milyar 393 milyon 130 bin 477 lira hesaplara yaırıldı...

Isparta

Isparta heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek, Isparta - Konya karayolu için teşekkür etti.

Isparta

Bakandan zam müjdesi. '' "Hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine ulaşıyoruz.''

Isparta

"Üniversiteler Arası Enerji Verimliliği Yarışması"nda üçüncü olan SDÜ, ödülünü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın elinden teslim aldı.

Isparta

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.

Isparta

Bakan Özhaseki, Isparta Belediyesi tarafından Kirazlıdere mevkiine yapılan cam terasta incelemelerde bulunarak Isparta manzarası seyretti.