Banka Haberleri

banka haberleri ve güncel banka gelişmeleri, banka ile ilgili tüm video, banka fotoğrafları ve banka haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Avukat Ali Kızılay, bankaların otomatik ödeme talimatlarından kaynaklı yaptığı kesinti ve işletme işlemlerinin, müzakere edilmeden sözleşmede yapılan değişikliklerle 'haksız şart'...

Isparta

Isparta’da, kendisini banka görevlisi olarak tanıtan şahsın yönlendirmesiyle başka banka hesaplarına 94 bin TL gönderen vatandaş, dolandırıldığını anlayınca şikayetçi oldu.

Isparta

Bankalar, müşterilerinin dikkatini çekmek ve ihtiyaç sahiplerine avantajlı finansman seçenekleri sunmak için faizsiz kredi kampanyalarını güncelledi.

Isparta

Merkez Bankası'nın son faiz kararının ardından bankalar mevduat faiz oranlarını güncelledi. Yatırımcıların "500 bin liranın aylık getirisi ne kadar?" sorusuna...

Isparta

Goldman Sachs ekonomistleri, Türkiye'deki yerel seçimlerin olumlu geçmesi ve mevcut ekonomi politikalarının devam edeceği mesajının piyasalar tarafından olumlu karşılanacağını belirtti.

Isparta

Bankalar enflasyon ve ekonomik kriz nedeniyle kredilere yüksek faizler getirirken, bir banka kredi kartında taksiti tamamen kaldırdı.

Isparta

Son dönemde bankaların pos cihazı kullanan işletmelere uyguladığı komisyon oranlarının artışı, tüketicilerin alışveriş deneyimine de olumsuz yansımaya başladı.

GENEL

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ekonomiyi düzenlemek amacıyla son dönemde aldığı kararlara bir yenisini ekledi.

Isparta

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kredi kartı işlemleriyle ilgili yeni düzenlemeleri içeren bir tebliğ yayınladı.

GENEL

Vatandaşlar için kredi imkanları artık daha da çeşitleniyor. Dokuz farklı banka, kredi ihtiyacı olanlara cazip teklifler sunuyor.

Isparta

Merkez Bankası, bankalara telefonla yönlendirme yaparak kredi kartlarında maliyeti artırdı. Bu yeni uygulama ile nakit avans limiti aşağı çekildi ve...

Isparta

Vatandaşlar, ihtiyaç ve konut kredisi almak için bankalara başvurduklarında istedikleri miktarın altında tekliflerle karşılaşmaya başladılar.