Belediyesi Haberleri

belediyesi haberleri ve güncel belediyesi gelişmeleri, belediyesi ile ilgili tüm video, belediyesi fotoğrafları ve belediyesi haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Belediyesi'ne bağlı SS. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından Kirazlıdere ve Andık Deresi Bezirgan Şelalesi mesirelik alanına minibüs...

Isparta

Isparta Belediyesi Gölcük Tabiat Parkında düzenleme çalışmalarına başladı. İlk etapta giriş ücretleri 3’te bir oranına düşürülürken, yürüyüş, koşu, piknik, mescit,...

Isparta

Isparta Belediyesine ait 2 Adet billboard ’da asılı vaziyette bulunan seçim afişlerinin yırtılması olayının şüphelisi yakalandı.

Isparta

Isparta Belediyesi, Şehre içme suyu sağlayan ve ana depoya giden su hattındaki vana arızasından dolayı 5 mahallede zorunlu sı kesintisi...

Isparta

Isparta Belediyesi, şehirde farklı aktivite arayanlar ve macera tutkunları için Kirazlıtepe’ye zipline tesisi kurdu. Tesisin açılışı kalabalık bir katılımla gerçekleşti.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 17 Ocak Çarşamba günü yapılacak olan Davraz Mahallesi Kapalı Pazar Yeri açılışına tüm Isparta halkını...

Isparta

Isparta Belediyesine ait çeşitli yerler 3 yıllığına kiraya verilecek. İhale, 28 Aralık 2023 tarihinde açık artırma usulü ile yapılacak.

Isparta

Yılardır Iyaşpark AVM’de hizmet veren Isparta Belediyesi bünyesindeki Gülaryum satış mağazası, artık yeni yerinde hizmet verecek.

Isparta

Isparta Belediyesi, çeşitli konular öne sürülerek vatandaşlardan ve iş insanlarından maddi yardım talebinde bulunan kişilere karşı dolandırıcılık uyarısında bulundu.

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından Kirazlıdere ve Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanı bölgesinde fidanlar toprakla buluşturuldu.

Isparta

Isparta Belediyesi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Başkan Yardımcısı Yasin Tekin’in adını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışan kişilere karşı vatandaşları uyardı.

Isparta

Isparta Belediyesi Güreşçileri başarılarıyla göz dolduruyor. 6 sporcu Türkiye Şampiyonası grup eleme maçlarında Isparta’yı temsil edecek.