Bilim Haberleri

bilim haberleri ve güncel bilim gelişmeleri, bilim ile ilgili tüm video, bilim fotoğrafları ve bilim haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

"Bebek, çocuk, hassas ve kritik grupların giysileri ve oyuncakların kökboyama ile renklendirilmesi yükselen bir değer oldu"

Isparta

Türk bilim insanlarının gerçekleştireceği bir deney, ülkede büyük bir merakla bekleniyor.

Isparta

Isparta Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezine ziyarette bulunan ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, "Buradaki öğrencilerimiz gelecekteki...

Isparta

SDÜ, gelişmiş fiziki altyapısı, son teknoloji cihazlar ile donatılmış laboratuvarları ile genç araştırmacıların bilim yolculuğuna ışık tutuyor.

Isparta

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Isparta

TÜBİTAK tarafından koordine edilen Bilim Söyleşileri kapsamında, öğrenciler ile birlikte Orman ve Ormancılık konulu söyleşiler yapıldı.

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Prof. Dr. Zeynep Seydim tarafından, TÜBİTAK projesi kapsamında okullarda ‘Bilim Söyleşileri’’ yapılıyor.

Isparta

Ödüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Başarılarına yenilerini ekliyor.

Isparta

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenleyeceği Antalya Bilim Festivali (BİLİMFEST), 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde bilim meraklılarına kapılarını açıyor.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesinden 13 bilim insanı, Stanford Üniversitesince hazırlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi”nde yer aldı.

Isparta

Türk bilim insanları, Türkiye'nin en derin üçüncü mağarasında yeni bir su canlısı keşfetti.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan “TEKNOFEST 2023”te akademik paydaş olarak yerini aldı.