Borç Haberleri

borç haberleri ve güncel borç gelişmeleri, borç ile ilgili tüm video, borç fotoğrafları ve borç haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Dinar’da belediye, AK Parti’den CHP’ye geçti. CHP’li belediye başkanı, önceki dönemden kalan borçları belediye binasına asarak ilk icraatını gerçekleştirdi.

Isparta

Seçim yenilgisi sonrası hükümetin yeni bir plan üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Vergi borçlarının tamamının silineceği müjdesi vatandaşları sevindirdi.

Isparta

TBMM'de görüşülmeye hazırlanan yeni teklif, milyonlarca vatandaşa sevindirici bir haber getiriyor. Prim borçlarına af geliyor.

Isparta

Çalışmadığı için biriken borçlarını ödeyemeyenler için Torba Yasa'ya eklenen bir madde, Meclis'ten geçerse vatandaşların borçları toplu olarak silinecek.

Isparta

Bankalardan kimlik kartıyla borç kapatma kredisi, emeklilerden sigortalı çalışanlara kadar herkesin finansal ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.

Isparta

Kredi kartlarında borçlarında bir ilk 'Ok gibi fırladı. Bireysel kredi kart borçları rekor seviyeye ulaştı.

Isparta

Resmi gazetede yayınlanan kararla kamu alacaklarında gecikme zammı oranları yükseltildi.

Isparta

Banka ve diğer borçlar icralık olduğunda izlenen hukuki yol nedir? İcra davalarının seyri nasıl işler? Borçluların dikkat etmesi gereken hususlar...

Isparta

Cumhurbaşkanının talimatı ile bankalar, borçlarını daha kolay yönetmek veya kapatmak isteyenlere yönelik borç kapatma kredisi desteği sağlamaya başladılar.

Isparta

Reel gelir ile geçim maliyeti arasındaki makasın giderek aleyhte açılması sonucu yurttaşların kredi kartları ile yaptığı bireysel borçlanma dur durak...

Isparta

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son ödeme tarihi uzatılan borç yapılandırmasına ilişkin detayları paylaştı. 31 Ağustos'a kadar borçlarını ödeyenlerin katsayı uygulanmaksızın...

Isparta

Sigorta primi ve yapılandırma borçlarının aynı güne denk gelmesinden dolayı yaşanan yoğunluktan ötürü Sosyal Sigortalar Kurumu, 3 Ağustos'a kadar erteledi.