Cam Haberleri

cam haberleri ve güncel cam gelişmeleri, cam ile ilgili tüm video, cam fotoğrafları ve cam haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Vatandaşlar Ramazan Bayramında Kirazlıdere Cam Seyir Terasa yoğun ilgi gösterirken, Isparta’nın panoramik güzelliklerini izleme fırsatı buldular.

Isparta

Camları iz bırakmadan temizlemenin formülü ortaya çıktı 'Sakın bunu yapmayın'

GENEL

Aracınızın ön camında bulunan küçük siyah noktalar sadece estetik bir görüntü sağlamakla kalmaz, aynı zamanda önemli teknik işlevlere de sahiptir.

Isparta

Isparta'da bir genç, kız arkadaşıyla yaşadığı bir tartışma sırasında kontrolünü kaybederek bir kafenin camına kafa attı.

Isparta

Sadece Isparta’nın değil bölgenin de cazibe merkezi haline gelen Cam Seyir Terası şehir dışından da çok sayıda vatandaşı ağırlıyor. 

Isparta

Türkiye’nin sayılı ve büyük cam seyir teraslarından birisi olma özelliği taşıyan Isparta’nın cam seyir terası, çevreye güzel örnek oldu.

Isparta

Isparta'nın gizemli güzelliklerinden biri olan Sütçüler ilçesinde, doğanın büyüleyici bir eseri ziyaretçilerin merakını cezbetmeye devam ediyor.

Isparta

Isparta Hızırbey Mahallesinde dün gece kimliği belirsiz kişi, tartıştığı vatandaşın park halindeki otomobilinin bütün camlarını ve evdeki pencerenin camını kırdı

Isparta

Isparta’da çam ağacının hiç olmaması gereken bir yerde kendiliğinden yetişmesi görenleri hayrete düşürürken, hayatta ‘olmaz olmaz deme’ düşüncesini bir kez...

Isparta

Isparta'da, kayalıkların üzerine inşa edilen ve Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde hizmete sunulan cam seyir terası büyük ilgi gördü.

Isparta

Terasın açılışından bu yana geçen 10 günlük süre zarfında tam 75 bin kişi, Isparta'nın muhteşem manzarasının tadını çıkardı.

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından Kirazlıdere’ye inşa edilen Cam seyir terası ziyaretçi akınına uğradı.