Cenaze Haberleri

cenaze haberleri ve güncel cenaze gelişmeleri, cenaze ile ilgili tüm video, cenaze fotoğrafları ve cenaze haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’un Kayınpederi için Senirkent’te düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Isparta

Isparta ve ilçelerindeki vefat edenleri ve cenaze namaz vakitlerini Haber 32 haberlerinde bulabilirsiniz

Isparta

Kazada yaşamını yitiren 21 yaşındaki Yusuf Ekici sevenleri tarafından gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenaze namazına katılan cemaat alana sığmadı.

MAGAZİN

Star TV'nin reytinglerde zirveyi zorlayan ve izleyicileri adeta büyüleyen dizisi Yalı Çapkını, bu hafta da büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Isparta

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik yaptığı saldırılar sonucu şehid olan Filistinli Müslümanlar için Isparta’da halkın yoğun katılımıyla gıyabi cenaze namazı...

Isparta

MHP eski İl Başkanlarından Nail Bayram bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Isparta

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş'ın babası, Oluşum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Baş hayatını kaybetti. Mehmet Baş'ın cenazesi bugün Keçiborlu...

Isparta

Isparta'da uzun yıllardır sürmekte olan ve toplumsal dayanışmanın bir yansıması olarak görülen cenaze sonrası yemek dağıtma geleneği, son zamanlarda kamuoyunda...

Isparta

Isparta'da 3 Başkan Cenaze'de görüntülendi..

Isparta

Eğirdir Yazla Mahallesi Sakinlerinden Hüseyin Çetinkaya kalp krizi geçirerek vefat etti. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kaldırılacak.

Isparta

Isparta'nın Şehidi Oğuzhan Kabayel'in cenazesi, kılınan namazın ardından defnedilmek üzere şehitler mezarlığına götürüldü.

Isparta

Isparta Valiliği Şehidimizin cenaze töreniyle ilgili bir açıklama yaptı..