Cep Haberleri

cep haberleri ve güncel cep gelişmeleri, cep ile ilgili tüm video, cep fotoğrafları ve cep haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Cep telefonlarında internet paketinin hızla tükenmesine sebep olan birçok faktör var. Bunlardan bazıları farkında olmadan paketinizi bitiriyor olabilir.

Isparta

Yeni yılla birlikte gelecek olan ceza, harç, teminat gibi ödemeler ile alacaklarına yönelik yeni tarifeler belli olmaya başladı.

Isparta

Isparta’da 25 yıldır telefon satışı yapan Kısmet Çelikkıran, kentte telefon satışlarında geçen aylara göre yavaşlama olduğunu belirtti.

Isparta

Telefon kullanıcılarının en sık karşılaştığı başlıca sorunlarından birisi şarj probelemidir. Vatandaşlar telefon seçerken en çok bataryası uzun olan telefonları tercih...

TEKNOLOJİ

Ünlü cep telefonu devi Xiaomi, 2 senedir çalışmalarını yürüttüğü ilk elektrikli otomobili SU7 sedanı görücüye çıkardı.

Isparta

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından hazırlanan "Elektronik Kimlik Bilgisini Haiz Cihazların Kayıt Altına Alınmasına Dair Yönetmelik'te Değişiklik yapıldı.

Isparta

Isparta'da kış mevsiminin yaklaşmasıyla vatandaşlar kömür fiyatlarını araştırmaya başladı. Ancak kömür fiyatlarındaki artışlar vatandaşı zorlayabilir.

Isparta

2023 Kurban Bayramı'nda Büyükbaş Kurbanlık Fiyatları Rekor Seviyelere Ulaştı, bu yıl kurbanlık fiyatları cepleri zorlayacak gibi görünüyor..

Isparta

Başkan Tural, ‘Esnaf Cebinde’yi esnafa bizzat anlattı