Ceset Haberleri

ceset haberleri ve güncel ceset gelişmeleri, ceset ile ilgili tüm video, ceset fotoğrafları ve ceset haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi'nde gerçekleşen üzücü bir olayla sarsıldı.

ANTALYA

Antalya'nın Konyaaltı Sahili açıklarında, üzerinden kimlik çıkmayan 25-30 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu.

Isparta

Antalya'nın Aksu ilçesinde 2 gün önce Çalkaya Mahallesi'nde bulunan sulama kanalında ceset bulundu. Olayı görenler hemen polise haber verdi.

Isparta

Bu son olayın ardından, son bir hafta içinde bölgede bulunan ceset sayısının 6'ya çıkması, yetkilileri harekete geçirdi.

Isparta

Antalya'nın merkez Aksu ilçesinde bir otelin sahiline kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.

Isparta

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşildere Mahallesi'nde bulunan Gazi Bulvarı yan yolundaki bir hurda deposunda kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu.

Isparta

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen şüpeli ölümle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

Isparta

Üzerinde kimlik bulunmayan ve 50-55 yaşlarında olduğu düşünülen bir erkek sokakta ölü bulundu. Olay yeri inceleme ekibi gelene kadar üzeri...

Isparta

Isparta'nın Darıderesi Barajı'ndan bir erkek cesedi çıkarıldı. Cesedin, Çukur köyüne kayıtlı 23 yaşındaki Kadir Yalçın'a ait olduğu tespit edildi.

Isparta

Isparta’nın Sütçüler ilçesinde bir arazide erkek cesedi bulundu..

Isparta

Eğirdir Gölü'nde bulunan kadın cesedinin, Selcan Kukulu'ya (20) ait olduğu belirlendi. Güvenlik kamerası görüntülerinden Kukulu'nun, yalnız başına liman mevkisinde dolaştığı...

Isparta

Gölde Ceseti Bulunmuştu , Kimliği Tespit Edildi