Cumhurbaşkanı Haberleri

cumhurbaşkanı haberleri ve güncel cumhurbaşkanı gelişmeleri, cumhurbaşkanı ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanı fotoğrafları ve cumhurbaşkanı haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Isparta ziyaretinde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından iki adet özel portre hediye edildi.

Isparta

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta ziyareti ile ilgili, “Sayın Cumhurbaşkanımızı Isparta Belediyesi’nde biz ağırlayacağız inşallah” dedi.

Isparta

Sütçüler'in Çandır Köyünden ahşap sanatçısı Mustafa Şahinkaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a el yapımı cumhurbaşkanlığı forsu hediye etti.

Isparta

Isparta'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 Mart Çarşamba günü saat 13.30'da gerçekleştireceği miting için hazırlıklar tamamlandı.

Isparta

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın katıldığı bir tv programında; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı daha önce 2 kere ağırlama fırsatı bulduğunu...

Isparta

AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçim çalışmaları kapsamında 27 Mart  Çarşamba günü Isparta’ya geleceği öğrenildi.

Isparta

Burdur'da sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 6 yaşındaki çocuk hastanelik oldu.

Isparta

ITSO yönetimi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nu ziyaret etti.

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan yeni bir kararla, Türkiye'de yağlık ayçiçeği...

Isparta

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Furkan Cem Er’i Vahdettin Köşkü’ne çağırdı. Şu an İstanbul’da olan Er’in il başkanlığına getirilmesi...

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘10 Ocak İdareciler Günü’ nedeniyle düzenlenen davetine katıldı.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekilleri Gökgöz ve Zabun, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldı.