Dönem Haberleri

dönem haberleri ve güncel dönem gelişmeleri, dönem ile ilgili tüm video, dönem fotoğrafları ve dönem haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Para piyasalarındaki dalgalanmalar bankaları da etkiliyor. Müşterilerin para çekme ve yatırma işlemlerinde karşılaştıkları değişiklikler bunun bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.

Isparta

İslam Memiş'in analizlerine göre altın fiyatlarında rekor üstüne rekor kırılacak yeni bir döneme girildiği belirtiliyor.

Isparta

1 Ocak 2024 tarihi itibarıyla araç plakalarında önemli bir değişiklik yapıldı. Bu değişiklikle birlikte, tüm tescil plakalarında karekod bulunması zorunlu...

Isparta

15 Ocak Pazartesi Günü başlayan "dönem sonu faaliyet haftası" tüm ülkemizde olduğu gibi Isparta’da da renkli görüntülere sahne oluyor.

GÜNCEL

Günlük kiralık evlerle ilgili yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak.

Isparta

Hacizli araç satışında şartlar değişiyor. Bakan Tunç yeni uygulamanın 1 Kasım'da başlayacağını duyurdu. Yeni düzenlemeye göre hacizli mal satışı nasıl...

Isparta

Kılıçaslan, ''Yerel seçimlerde güzel ve şirin ilçemiz Atabey'de yaşayan vatandaşlarımız bizi göreve getirdiği zaman esnafımızla iç içe olacağız.' dedi

Isparta

Noterlerde yeni dönem! Ev, arsa ve otomobil alım-satımları artık noterlerde yapılacak. 1 Temmuz'da başlayacak uygulama hakkında detayları öğrenin.

Isparta

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde nerede ve hangi sandıkta oy kullanacağını bilmeyen vatandaşlar buradan öğrenebilir.

Isparta

23., 24., 25., 26. ve 27 Dönem Milletveki Süreyya Bilgiç ve 22,24,25,27. Dönem Milletvekili Recep Özel meclise veda ediyor..

Isparta

Isparta'da 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesi heyecan dorukta.