Deaş Haberleri

deaş haberleri ve güncel deaş gelişmeleri, deaş ile ilgili tüm video, deaş fotoğrafları ve deaş haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da Fransa uyruklu DEAŞ Silahlı Terör Örgütü mensubu A.Y.L. yakalandı.

Isparta

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Isparta’nın da bulunduğu 37 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 189 kişinin yakalandığını duyurdu.

GÜNCEL

Burdur'un Bucak ilçesinde, Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan aranan A.Ş., jandarma ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Isparta

Jandarma Genel Komutanlığı'nın Koordineli Operasyonları sonucunda aralarında Isparta’nın da bulunduğu birçok ilde toplamda 255 terör örgütü mensubu yakalandı.

Isparta

Isparta'da Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti operasyonunda aralarında 1 DEAŞ terör örgütü üyesi olan 8 kişi yakalandı. Operasyonda 1 kişi...

Isparta

26 ilde eş zamanlı olarak DEAŞ'e yönelik düzenlenen operasyonda Isparta’dan 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. İşte Isparta’daki operasyona ait görüntüler..

Isparta

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanlığı koordinesinde Isparta'da DEAŞ'e yönelik operasyon düzenlendi.