Doğa Haberleri

doğa haberleri ve güncel doğa gelişmeleri, doğa ile ilgili tüm video, doğa fotoğrafları ve doğa haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı yaklaşık 12.000 üye, Isparta Doğa Koleji'nin sunduğu eğitim fırsatlarından özel indirimlerle yararlanma imkanı bulacak.

Isparta

Şehrin karmaşasından ve gündelik telaşlarınızdan uzaklaşabileceğiniz bu doğa harikasında unutulmaz anılar biriktirmeye ne dersiniz?

Isparta

Isparta Doğa Koleji Güçlenerek eğitim ve öğretim yatırımlarına devam ediyor…

Isparta

Isparta'nın doğal güzelliklerini ve zengin doğa yaşamını keşfetmek için adım atan kuş fotoğrafçısı Burak Emre Çıra, şehirdeki doğal yaşamı görüntülemeye...

Isparta

Isparta Doğa Koleji Genel Müdürlüğüne Durali Sancar getirildi. Sancar; “Geleceğin Doğa’sında yarınları şekillendirecek ve dünyayı değiştirecek nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz”...

Isparta

Eğitimde yenilikçi yaklaşımı ile dikkatleri üzerine çeken Isparta Doğa Koleji, tüm sınıflar için kayıtların açık olduğunu duyurdu.

Isparta

Doğa fotoğrafçısı Mustafa Aksoy, Eğirdir’deki rayların yok oluşunu böyle fotoğrafladı…

Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi kampüsünde Doğa ve Orman Okulu’M eğitimleri planlandı.

Isparta

Kamil Tamtürk'ün liderliğinde başlayan Isparta'daki Doğa Koleji'nde gerçekleşen değişim sonuç vermeye başladı.

Isparta

Isparta'da hafta sonunu doğada yürüyüş yaparken geçirmek isteyen bir şahıs düşerek ayağını kırdı. Saatlerce yardım bekledi.

Isparta

Türkiye Dağcılık Federasyonı Isparta İl Temsilcisi Kadir Arslankoç, Isparta'da her yıl doğa sporlarına katılımın arttığını belirtti.

Isparta

Ispartalı doğa sever yüksek çözünürlüklü kamerasından kilometrelerce ötedeki Dedegöl Dağı'nı bu şekilde çekti.