Dolandırıcı Haberleri

dolandırıcı haberleri ve güncel dolandırıcı gelişmeleri, dolandırıcı ile ilgili tüm video, dolandırıcı fotoğrafları ve dolandırıcı haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

‘kripto para yatırım şeklinde sahte internet sitelerinden dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 1'i asker 8 şüpheli, eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Isparta

Isparta’da bir vatandaş, kendisini banka görevlisi olarak tanıtan şüphelinin yönlendirmesiyle tam 260 bin TL gönderdi.

Isparta

Isparta’da bir vatandaş, kendisine daha fazla para kazanma vaadinde bulunan şüphelilere 53 Bin lirasını kaptırdı. Yapılan operasyonla yakalanan 5 şüpheli...

Isparta

Son dönemde noterlerde yaşanan otomobil alım-satım işlemlerinde ortaya çıkan yeni bir dolandırıcılık yöntemi dikkat çekiyor.

Isparta

Gün geçtikçe dolandırıcılar, kullandıkları tuzakları geliştirerek daha fazla kişiyi mağdur ediyor. Son günlerde dikkat çeken bir dolandırıcılık yöntemi, sosyal medya...

Isparta

Araç alım-satım sitesi üzerinden araç almaya gelen mağdurları dolandıran H.Ö. isimli şahıs parayı çekmeye geldiği esnada yakalandı.

Isparta

Isparta Belediyesi'nden önemli bir açıklama geldi. Açıklamada Başkan Başdeğirmen'in adı kullanılarak para isteyen dolandırıcılara karşı vatandaşlar uyarıldı.

Isparta

Isparta'da iş arayan vatandaşlar dolandırıcıların tuzağına düşüyor. Isparta'da iş bulmak isteyen genç iş bulma sitelerine kaydoldu. Başına gelmeyen kalmadı.

Isparta

Isparta'da Avukat Fatih Semiz icraları ve bunların yasal sürecini anlattı. Semiz, İcra Hukuku ve İcra takiplerinde dikkat edilmesi gerekenleri tek...

Isparta

Ticaret Bakanlığı'nın ikinci el otomobil piyasasını düzenlemek için aldığı önlemler, fırsatçıları yeni taktikler geliştirmeye yöneltiyor.

Isparta

Isparta’da çeşitli yöntemlerle insanları kandırarak paralarını alan dolandırıcılar bu kez de  tanınmış iş insanlarının isimlerini kullanıyor.

Isparta

Bursa'da yaşayan emekli emniyet müdürü C.D, sosyal medyada rastladığı "kart aidatı iadesi" reklamına tıkladıktan sonra hayatı altüst oldu.