Domates Haberleri

domates haberleri ve güncel domates gelişmeleri, domates ile ilgili tüm video, domates fotoğrafları ve domates haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Batı Akdeniz'den yapılan her 4 dolarlık ihracatın 1 doları, Antalya'nın verimli topraklarında yetiştirilen ürünlerden kaynaklanıyor.

Isparta

Isparta Salı Pazarı'nda, rengi ve şekliyle alışık olmadığımız Chery domatesler, satılmaya başlanıyor.

Isparta

Isparta Salı Pazarı'nda, beş farklı renkte ve şekilde sunulan Chery domatesler, vatandaşlardan yoğun talep görerek 2 saat içerisinde tükeniyor.

Isparta

Ağlasun ilçesinde Belediye Başkanı Ali Ulusoy’un öncülüğünde 2022 yılında başlayan salçalık domates üretimi, ilçede seracılık faaliyetlerinin yaygınlaşmasını da sağladı.

Isparta

Deregümü Domates ve Karanfil Festivalininde konuşan Isparta Ticaret Borsası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, yaklaşık 250 milyon dal karanfil...

Isparta

Isparta’mızın çalışkan yüzü Deregümü Köyü’nde Domates ve Karanfil Festivali coşkuyla gerçekleştirildi.

Isparta

Isparta’da 2022 TÜİK verilerine göre 2 bin 406 dekar alanda 39 bin 944 ton örtüaltında domates üretimi gerçekleştirildi.

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, domates ve karanfil üretimiyle öne çıkan Deregümü Köyünde sektör...

Isparta

Akdeniz'in serin yayla ikliminde, Isparta Merkez'e bağlı Deregümü Köyü'nde gerçekleşen domates hasadı büyük bir başarıya imza atıyor.

Isparta

Isparta'dan güncel haberler: 1000 dönümlük alanda yetiştirilen bu kırmızı lezzet, kent ekonomisine ve yöre halkına büyük katkılar sağlıyor.

Isparta

Isparta’nın domates bahçesi ve karanfil diyarı Deregümü’nün geleneksel olarak düzenlediği festival yoğun ilgi gördü.

Isparta

Sadece Bir Festival Değil ÜRETİM ŞÖLENİ