Elektronik Haberleri

elektronik haberleri ve güncel elektronik gelişmeleri, elektronik ile ilgili tüm video, elektronik fotoğrafları ve elektronik haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


BİLİM VE TEKNOLOJİ

Son Teknoloji Elektronik Kilit Sistemleri

GÜNCEL

Kaliforniya Üniversitesi ve MWare, yayımladığı ortak çalışma ile Güneş'te 2025 yılı için beklenilen süpersonik patlamaların tarih değiştirdiğini ve 2024 yılının...

Isparta

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Başkanı Hakan Çevikoğlu, bu ay peş peşe alışveriş günleri düzenleneceğini belirtti.

Isparta

Isparta’da yaşayan Güngör Aksu 1974’te başladığı elektronik eşya tamiri mesleğine emekli olmasına rağmen hala devam ediyor.

Isparta

Uzmanlar, elektronik sigara kullanımının sağlık üzerindeki olası zararlarını ele aldı ve gençlerin korunması için önemli bir çağrıda bulundu.

Isparta

Mehmet Akif Kutlu, çocukluk yıllarında başlayan elektronik eşyalara olan merakını bir mesleğe dönüştürdü.

Isparta

YSK temsilcisi 27. dönem Isparta Milletvekili Recep Özel, Türkiye'nin elektronik seçime geçmesi yönünde YSK’nın ciddi bir çalışması içerisinde olduğunu söyledi.

Isparta

Kullanmayı bıraktığımız ya da bir üst modelini aldığımız için kenarda köşede tuttuğumuz teknolojik aletler aslında servet değerinde.