Emre mahallesi Haberleri

emre mahallesi haberleri ve güncel emre mahallesi gelişmeleri, emre mahallesi ile ilgili tüm video, emre mahallesi fotoğrafları ve emre mahallesi haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Emre Mahallesi 123. Caddede devam eden asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi, vatandaşlarla sohbet etti.

Isparta

Isparta Belediyesi, kaldırımlarda begonit taş döşeme çalışmalarına devam ediyor. Emre Mahallesi 123 Caddenin kaldırımlarına renkli begonit taş döşeniyor.

Isparta

Isparta Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından yaz kursları kapsamında açılan futbol kursu büyük ilgi görüyor. 

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Adayı Selim Öncel, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için...

Isparta

Haber32 internet sitesi tarafından kamuoyuna duyurulan ve Emre Mahallesinde tehlike oluşturan rögar kapağı haberi sonrası ekipler harekete geçti.

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından gençlere yönelik spor yatırımları tüm hızıyla sürerken, çalışmaları devam eden Emre Mahallesi Spor Kompleksi’nde sona yaklaşıldı.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim öncesinde ‘sporcularımızı yetiştireceğimiz altyapıyı oluşturacağız’, “Gençlerimizi hem spora alıştıracağız hem de profesyonelleşmesi için altyapı...