Enflasyon Haberleri

enflasyon haberleri ve güncel enflasyon gelişmeleri, enflasyon ile ilgili tüm video, enflasyon fotoğrafları ve enflasyon haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Para piyasalarındaki dalgalanmalar bankaları da etkiliyor. Müşterilerin para çekme ve yatırma işlemlerinde karşılaştıkları değişiklikler bunun bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.

Isparta

Isparta Mali Müşavirler Oda Başkanı Hüseyin Karaca, enflasyon muhasebesi neticesinde yapılacak olan enflasyon düzeltmesi sonucu ortaya çıkacak enflasyon karları ve...

Isparta

Memur maaş zam oranının, açıklanan enflasyon rakamları ile birlikte eridiğini ifade ederek, refah payı ödemesinin şart olduğunu kaydetti.

Isparta

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası reel ve finansal sektör temsilcileri ile Profesyonellerden oluşan 69 katılımcıyla Kasım ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayımladı.

Isparta

Türkiye ekonomisinde enflasyon vatandaşları etkilemeye devam ediyor. TCMB Raporu'na göre en belirgin aylık artış yüzde 7,91 ile kirada oldu.

Isparta

Son dakika gelişmelerine göre, emekli maaşlarına ve asgari ücrete yapılacak zamlar, Türkiye'nin enflasyon rakamlarının etkisi altında şekilleniyor.

Isparta

Türkiye'de hızla artan enflasyonla mücadele kapsamında, market ürünlerine büyük indirimler yapılacak.

Isparta

Bakan Şimşek, ekonominin güncel durumu, para politikası, cari açık, emeklilere yönelik önemli açıklamalarda bulundu

Isparta

Eylül ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasına birkaç gün kala, AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi sonuçları kamuoyuna sunuldu

Isparta

Enflasyonla mücadelede zorlu günler devam ederken, yeni bir anket araştırması, vatandaşın ekonomik sıkıntılarla nasıl başa çıktığını gözler önüne seriyor.

Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu, Ağustos ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Verilerle Eylül ayında uygulanacak ev ve işyeri kira zam oranı da belli...

Isparta

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bundan sonra ücret düzenlemelerinin hedef enflasyona göre yapılacağını söyledi.