Erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'nın tanınmış iş insanlarından ve eski Belediye Başkanı Hasan Balaman'ın oğlu olan Furkan Balaman, AK Parti'nin en genç Belediye Meclis...

Isparta

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta mitingi için tarih netleşti.

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Isparta'da coşkulu bir mitingde vatandaşlarla bir araya geldi.

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da yapılan icraatleri sıraladı ve ardından Dereboğazı yolunun ihaleye çıkarılacağını açıkladı.

Isparta

Bugün Isparta'da düzenlenen mitinge katılmak üzere şehre gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 35 bin kişi karşıladı.

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu.

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da şoför esnafı ile bir araya geldiği iftar programında konuştu.

Isparta

Isparta'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 Mart Çarşamba günü saat 13.30'da gerçekleştireceği miting için hazırlıklar tamamlandı.

Isparta

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek...

Isparta

AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçim çalışmaları kapsamında 27 Mart  Çarşamba günü Isparta’ya geleceği öğrenildi.

Isparta

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gece Yarısı Operasyonu: Üst Düzey İsimler Görevden Alındı"

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, önemli kararları ve gelişmeleri kamuoyu ile paylaştı.