Ev sahibi Haberleri

ev sahibi haberleri ve güncel ev sahibi gelişmeleri, ev sahibi ile ilgili tüm video, ev sahibi fotoğrafları ve ev sahibi haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, son 10 yılda kiracı oranı yüzde 6,5 artarak 2023 yılında yüzde 27,8'e yükseldi.

Isparta

Devletin belirlediği yüzde 25 kira artışını az bulan ev sahipleri, yeni yollar araştırmaya başladı.

Isparta

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde onaylanan yeni konut kiralama düzenlemeleri, milyonlarca ev sahibini doğrudan etkileyecek.

GÜNCEL

Gelir İdaresi Başkanlığı, mesken (ev-konut) kira gelirlerinde gelir vergisi istisnasının 2024 yılı için 33 bin lira olduğunu açıkladı.

Isparta

Dinar'da ev sahibini öldüren bir kişi daha sonra intihar etti.

Isparta

Isparta Baro Başkanı Avukat Ünsal Çankaya, ev sahibi ile kiracı arasında yaşanan kira ve depozito anlaşmazlıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Isparta

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren karar! Ev sahiplerine gün doğdu bunu yapan kiracı anında kapı dışarı edilecek.

Isparta

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde ev sahibiyle yaşadığı kira anlaşmazlığı sonucu sıkıntıya düşen İsmail Başboğa icra memurlarını görünce çileden çıktı.

Isparta

Isparta'da bir kiracı ile ev sahibi arasında yaşanan anlaşmazlık, elektriğin kesilmesiyle büyük bir kavgaya dönüştü.

Isparta

Konut fiyatlarındaki artışın önüne geçmek için yeni formüller düşünülüyor.Hazine arsalarının satışı da onlardan biri olarak düşünülüyor.

Isparta

Isparta'da ev sahibi tarafından evden çıkarılan vatandaşın durumu ile ilgili haberimiz büyük ses getirdi. Yetkililer vatandaşa ulaşarak ona yardım eli...

Isparta

Gayrimenkul anlaşmazlıklarında bugünden itibaren arabuluculuk dönemi başlıyor.