Fatura Haberleri

fatura haberleri ve güncel fatura gelişmeleri, fatura ile ilgili tüm video, fatura fotoğrafları ve fatura haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımından kaynaklanan vergi kayıplarının önüne geçilmesi amacıyla yeni döneme geçiliyor.

Isparta

Zor zamanlar geçiren ve elektrik faturalarını ödemekte güçlük çeken aileler için güzel haber geldi.

Isparta

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Nisan 2024'te mobil iletişim ücretlerine yüzde 65 zam yaparak tarifeleri güncelledi.

GENEL

Elektrik faturalarındaki artış, kullanıcıları enerji tasarrufu konusunda daha dikkatli olmaya yönlendiriyor.

Isparta

Kış aylarında en çok merak edilen konulardan biri, kombiyi kapatıp açmak mı yoksa sürekli kısıkta çalıştırmak mı daha ekonomik olduğudur.

Isparta

Türkiye'nin önde gelen operatör şirketleri, faturasız yani kontörlü hat sahiplerine başvuru yapmaları halinde 15 gün içerisinde para iadesi yapacak

Isparta

Türkiye'de enerji tasarrufu konusunda uzmanlar, özellikle doğal gaz kullanımını daha verimli hale getirmek adına çeşitli önerilerde bulunuyor.

Isparta

Hayat pahalılığının etkisiyle artan elektrik faturaları, uzman isimlerin "vampir cihazlar" olarak adlandırdığı elektronik cihazlar tarafından da etkilenebiliyor.

Isparta

Isparta’da "Askıda Fatura" dönemi başladı. Vatandaşlardan büyük takdir toplayan sisteme katkılar artarak devam ediyor.

Isparta

AK Parti Milletvekillerinin girişimleri ile Isparta’daki köylerin içme suyu pompalarından kaynaklanan elektrik faturaları Özel İdare tarafından karşılanacak.

Isparta

Isparta'da kalorifer peteklerinde ısı verimliliğini artırmak ve yakıt tasarrufu sağlamak artık kolaylaşıyor.

Isparta

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın sigara dağıtım firmalarının sigara satan esnafa yönelik ‘Zamdan Önce ve Zam Günü’...