Fetö Haberleri

fetö haberleri ve güncel fetö gelişmeleri, fetö ile ilgili tüm video, fetö fotoğrafları ve fetö haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’nın da aralarında bulunduğu 14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KISKAÇ-9” Operasyonlarında 47 şüpheli yakalandı.

Isparta

Isparta’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan ihraç ebe yakalandı.

Isparta

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Isparta’nın da bulunduğu toplam 14 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen 'Kıskaç-7' operasyonlarında 67 şüphelinin...

Isparta

Isparta ve Konya'da FETÖ/PDY'nin gizli haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı iddia edilen 2'si kadın 3 şüpheli, gözaltına alındı.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, ‘6 yıl 3 Ay’ hapis cezası ile aranan firari ihraç doktor yakalanarak cezaevine gönderildi.

Isparta

Isparta’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen soruşturma kapsamında Isparta eski Valisi Memduh Oğuz tutuklu olarak yargılanıyordu.

Isparta

Isparta’da FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan 6 Yıl, 3 Ay hapis cezası ile aranan ihraç öğretmen yakalandı.

Isparta

Isparta Çünür Mahallesinde 2010 yılında, yaşları 62 ile 85 arasında değişen 6 kişi, cami, mescit ve Kur'an kursu yapılması için...

Isparta

Jandarma Genel Komutanlığı'nın Koordineli Operasyonları sonucunda aralarında Isparta’nın da bulunduğu birçok ilde toplamda 255 terör örgütü mensubu yakalandı.

Isparta

Türkiye geneli operasyon olan "KISKAÇ" adlı operasyonun ardından Isparta'da 1'i polis memuru 2 kişi FETÖ üyeliği iddiasıyla tutuklandı.

Isparta

Isparta’da FETÖ/PDY kapsamında 8 Yıl 1 Ay 15 Gün hapis cezası ile aranan ihraç hakim N.A. yakalandı.

Isparta

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden FETÖ'ye yönelik Türkiye genelinde gerçekleştirilen "KISKAÇ" operasyonlarının detaylarını paylaştı: