Gökkubbe Haberleri

gökkubbe haberleri ve güncel gökkubbe gelişmeleri, gökkubbe ile ilgili tüm video, gökkubbe fotoğrafları ve gökkubbe haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Daha önce hiçbir yerde görmediğiniz kümes hayvanları, Isparta’da Gökkubbe Fuar Merkezinde sergileniyor. Yarınki açılışa tüm Isparta halkı davetli.

Isparta

MHP Belediye Başkan Aday Adayı Barış Gümüş, “Göreve gelirsek, sabahını beklemeden Dr. Devlet Bahçeli Kongre ve Fuar Merkezi’mizi aslına döndüreceğiz”...

Isparta

Isparta’da 23-26 Kasım tarihlerinde Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek önemli bir fuara hazırlanıyor.

Isparta

18. Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre  Merkezi’nde kapılarını açtı.

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 6’ıncısı düzenlenen kitap fuarı, vatandaşlar ve öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

Isparta

Cumhuriyetimizin 100. yılında Isparta Belediyesi 6’ıncı kitap fuarını Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde cuma günü saat 11.00’da açıyor. 10 gün...

Isparta

Cumhuriyet'in yüzüncü yılında, 6. Isparta Kitap Fuarı, yarın Gökkubbe Fuar Merkezi'nde açılıyor.

Isparta

Bu yıl 18’ncisi düzenlenecek olan Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Isparta

Isparta’da bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilecek olan Kitap Fuarı, birbirinden değerli yazarlar ve eserlerini kitap severlerle buluşturacak.

Isparta

Gökkubbe Fuar Alanı çevresindeki vatandaşlar ve sürücüler arasında Mobese kameralarının göremediği algısı yer alıyor.

Isparta

Hıdırellez Şenliğinde eğlendiler

Isparta

Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Festivali başladı. Gökkubbe Fuar Alanındaki etkinlik, hafta sonuna kadar devam edecek.