Güvenlik Haberleri

güvenlik haberleri ve güncel güvenlik gelişmeleri, güvenlik ile ilgili tüm video, güvenlik fotoğrafları ve güvenlik haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Güvenlik güçlerinin sıklıkla yaptığı uyarılara rağmen, telefon dolandırıcılarının “adınız terör örgütü soruşturmalarına karıştı” yalanına inanmaya devam ediyoruz…

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş, bugün saat 18:00’de yapılacak olan  Güvenlik Bilgilendirme Toplantısının sosyal medyadan canlı olarak takip edilebileceğini duyurdu.

Isparta

Uzmanlar, ikinci el araç almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken önemli noktalara vurgu yapıyor.

Isparta

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından düzenlenen "Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma" temalı resim yarışmasında Kübranur Yardım, Türkiye üçüncüsü oldu.

Isparta

Vali Aydın Baruş, basın toplantısı düzenleyerek Isparta'nın 2023 yılına ait asayiş ve güvenlik istatistiklerini açıkladı.

Isparta

Isparta'da Meydan AVM bölgesinde gerçekleştiği iddia edilen saldırı, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Isparta

EYT düzenlemesini kaçıran 2000-2008 yılları arasında Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) girişi olan SSK ve Bağ-Kur’lu milyonlarca çalışan kademeli emeklilik yasasını...

Isparta

Gönen Kaymakamlığında, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Seçim Tedbirleri Toplantısı yapıldı.

Isparta

Ruby Cyber Labs  Siber Güvenlik ve Adli Bilişim Laboratuarı, Isparta özelinde Akdeniz bölgesine, yine halihazırda Akdeniz bölgesi özelinde de tüm...

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü, Isparta halkının yılbaşı gününü huzurlu ve güvenli bir ortamda geçirmelerini sağlamak için tüm tedbirleri aldı.

Isparta

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi genel güvenlik tedbirlerinin ve yeni yıl gecesinde alınacak önlemleri değerlendirildi.

Isparta

Siber güvenlik alanında donanımlı gençlerin yetiştirilmesi amacıyla SDÜ ve ISUBÜ öğrencilerine eğitim verildi.