Hırsızlık Haberleri

hırsızlık haberleri ve güncel hırsızlık gelişmeleri, hırsızlık ile ilgili tüm video, hırsızlık fotoğrafları ve hırsızlık haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'da evinin önünde 3’ncü kez aynı hırsızlık olayının yaşandığını söyleyen vatandaş, ‘bu kadarına da pes’ dedi.

Isparta

Isparta’da 18 yerden hırsızlık olayı gerçekleştiren S.D. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Asayiş timleri tarafından koordineli olarak yapılan ısrarlı...

Isparta

Isparta’da dolandırıcılık ve hırsızlık suçu başta olmak üzere çeşitli suçlardan aranan şahıslar yakalandı.

Isparta

Isparta’da unlu mamuller satışı yapan bir işletmede hırsızlık olayı meydana geldi. O anlar güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Isparta

Isparta’da gerçekleştirilen motosiklet hırsızlığı ve akü hırsızlığı gerçekleştirdiği tespit edilen 3 kişi yakalandı. Adli mercilere sevk edilen 3 kişiden 1’i...

Isparta

Isparta’da bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi yakalandı. Antalya’da da 3 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi.

Isparta

Mehmet Keser, 2 av köpeğini kaybetmiş durumda. Bölgede artan köpek hırsızlıkları nedeniyle, Keser, kaybolan köpeklerinin Isparta'da olabileceğini düşünüyor.

Isparta

Isparta’da Asayiş Şube Hırsızlık Büro ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 şahıs tutuklandı.

Isparta

Isparta’da Hırsızlık suçundan  30 Yıl 8 Ay 8 Gün hapis cezası ile aranan şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Isparta

Isparta'da Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü Sanal Devriye Faaliyetleri kapsamında, önemli bir başarıya imza atıldı.

Isparta

Isparta’da faaliyet gösteren Zincir Markete bağlı 3 farklı şubede gerçekleşen hırsızlık olayı Emniyet ekiplerince aydınlatılarak, 1 kişi tutuklandı.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü hırsızlık büro ekipleri, Ekim ayı içerisinde 34 hırsızlık şüphelisini yakaladı. 6 şüpheli tutuklandı.