Hırsız Haberleri

hırsız haberleri ve güncel hırsız gelişmeleri, hırsız ile ilgili tüm video, hırsız fotoğrafları ve hırsız haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da Hızırbey Mahallesinde dün geç saatlerde motosiklet hırsızlığı meydana geldi.

Isparta

Isparta’da bir fabrikadan 52 bin TL değerindeki bakır kablo çalan şüpheliler JASAT ve Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı.

Isparta

Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinde, çiftçilerin sulama işlemlerinde kullandıkları elektrik hattına ait panolar ve kabloların çalındı.

Isparta

Isparta’da tren rayları üzerinden söktükleri malzemeleri hurdacıya satmaya çalışan 2 şüpheli yakalandı.

Isparta

Isparta’da 9 güneş paneli, 4 invertör cihazı çalan şüpheli jandarma ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucu yakalandı.

Isparta

Isparta’da yeni evli çiftin ziynet eşyalarını çalan şahıs, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu tespit edilerek kısa sürede yakalandı.

Isparta

Isparta’da kablo hırsızı yakalandı. Sondaj kuyusundan Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosunu çalan şüpheli kabloları sanayide satmış.

Isparta

Isparta'nın Doğancı Mahallesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayının faili yakalandı.

Isparta

Isparta’da bir işyerinden bakır kablo hırsızlığı yapan 4 kişi, çaldıkları kablolar ile birlikte saklandıkları adreste yakalandılar.

Isparta

Isparta’da Asayiş Şube Hırsızlık Büro ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 şahıs tutuklandı.

Isparta

Isparta'da bulunan Pirimehmet, Mimar Sinan Cd. No:35 adresindeki bir otelde gerçekleşen hırsızlık anı, otelin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

Isparta

Isparta'nın Yalvaç ve Gelendost ilçelerinde, camilerden 33 adet musluk çalan şüpheli tutuklandı.