Hasan basri sönmez Haberleri

hasan basri sönmez haberleri ve güncel hasan basri sönmez gelişmeleri, hasan basri sönmez ile ilgili tüm video, hasan basri sönmez fotoğrafları ve hasan basri sönmez haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, bakanlıkları ziyaret ederek, Isparta ile ilgili sorun ve talepleri iletiyor.

Isparta

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Eğirdir’de evi yanan Nurullah Çevikbaş’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik’i ziyaret eden MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez;  OSB’nin genişletilmesi...

Isparta

MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Aliköy’de aşure etkinliğine katıldı.

Isparta

Isparta MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti.

Isparta

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde 14 Mayıs Genel Seçimlerini de değerlendirdi.

Isparta

MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Isparta

Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyareti sonuç verdi. Yalvaç'ta 6 doktor göreve başlayacak.

Isparta

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Bengü Türk TV’nin özel yayınına katıldı.

Isparta

Isparta’nın 28. dönem MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez yemin ederek göreve başladı.

Isparta

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, oyunu Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1402 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

Isparta

28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde  Isparta'da MHP'den Milletvekili seçilen Hasan Basri Sönmez, mazbatasını aldı.