Hasta Haberleri

hasta haberleri ve güncel hasta gelişmeleri, hasta ile ilgili tüm video, hasta fotoğrafları ve hasta haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları Uzman Dr. Ali Can Demirel Isparta Şehir Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Isparta

Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli Ali Osman Çelik yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

Isparta

Son zamanlarda çevre illerimizde sığırlarda görülmeye başlanan Şap hastalığı, Isparta'da da endişe yaratmış durumda.

Isparta

Isparta'da, şehir hastanesi önünde sürekli olarak aynı dilencilerin bulunması ve geçen hasta yakınlarından maddi yardım talep etmeleri vatandaşı kızdırdı.

Isparta

Isparta Eczacı Odasından yapılan açıklamada, bazı ilaç satışlarının durdurulması nedeniyle epilepsi, Alzheimer, migren hastalarının mağdur olduğu belirtildi.

Isparta

Isparta'da son günlerde çocuk ve yetişkinler arasında, özellikle geçmeyen şiddetli öksürük, grip ve nezle vakalarında belirgin bir artış yaşanıyor.

Isparta

SDÜ Hastanesi, hastanedeki ziyaret saatleri ve randevu sistemi ile ilgili hatırlatmada bulunuldu.

Isparta

Isparta'nın Uluborlu ilçesinde yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların nüfus işlemleri için, adreste nüfus hizmeti başlatıldı.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi'ne ait hasta nakil aracının personelin evinin önünde görülmesi, vatandaşlar arasında büyük bir tepkiye neden oldu.

Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi Müdürlüğü ekipleri, Şehir Hastanesinde tedavi gören çocukları ziyaret edip hediye verdiler.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi çıkan yangın sebebiyle ikinci duyuruya kadar hasta kabulü yapamayacağını duyurdu. Yeni yapılan duyuru ile...

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi çıkan yangın sebebiyle ikinci duyuruya kadar hasta kabulü yapamayacağını duyurdu.