Hayvan Haberleri

hayvan haberleri ve güncel hayvan gelişmeleri, hayvan ile ilgili tüm video, hayvan fotoğrafları ve hayvan haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Canlı Hayvan Pazarında satıcılarla bir araya geldi.

Isparta

Isparta Veteriner Hekimler Odası ve pet kliniklerinin aldığı ortak kararla birlikte 2024 yılı ev ve süs hayvanları işyeri alt sınır...

Isparta

Isparta Davraz mahallesi'nde 20 yıldır yem satışı yapan Sami Çelik, hem ısparta'da hem de ülke geneli hayvancılık sektörünün daralmaya başladığını...

Isparta

Isparta’da anaç koyun ve keçilere 100 TL,  ayrıca sürü büyütme desteği olarak 200 TL destekleme ödemesi yapılacak.

Isparta

SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, “Güvenli Patiler” projesiyle Boğaziçi Kolejindeki anaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Isparta

Isparta ve ilçelerinde, proje kapsamında 93 adet çadır ve güneş enerji paneli dağıtımı yapılacak. Başvurular, İl/İlçe Müdürlüklerine yapılacak.

Isparta

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesindeki başı boş sokak köpekleri sorunu, Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun'un öncülüğünde çözülüyor.

Isparta

Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, damızlık hayvan yetiştiricilerine yönelik “Düve Alım Desteği” programı başvurularını kabul etmeye başladı.

Isparta

Eğirdir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Mustafa Çetinkaya Ortaokulunda Hayvan Sevgisi Eğitim Çalışması gerçekleştirildi.

Isparta

Isparta'da şap hastalığı nedeniyle hayvan ticaretinin yapıldığı pazarları tedbir amaçlı olarak bir süredir kapatılmıştı.

Isparta

Isparta Hayvan Koruma Derneği, Kepeci mahallesinde bir kedinin bulunduğunu duyurarak sahibini arıyor.

Isparta

Isparta Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, BAKA ve Isparta ili Damızlık Koyun – Keçi Yetiştiricileri Birliği işbirliği ile hayata geçirilecek...