Idare Haberleri

idare haberleri ve güncel idare gelişmeleri, idare ile ilgili tüm video, idare fotoğrafları ve idare haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Gelir İdaresi Başkanlığı, vergi kayıplarını önlemek amacıyla kiracılardan doldurulmak üzere "Kira Bildirim Formu" talep etti.

Isparta

Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararıyla 21 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi.

Isparta

Burdur'un Karamanlı ilçesine bağlı Kağılcık Köyü'nde faaliyet gösteren bir mermer ocağının kapasite artışına ilişkin olayda Isparta İdare Mahkemesi İptal etti.

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi 7 adet dükkanı satıyor. Dükkanların satış ihalesi, açık teklif usulü yapılacak.

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi 16 adet arsa nitelikli taşınmazı satışa sunuyor

Isparta

AK Parti Milletvekillerinin girişimleri ile Isparta’daki köylerin içme suyu pompalarından kaynaklanan elektrik faturaları Özel İdare tarafından karşılanacak.

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi her yıl olduğu gibi bu yıl da Isparta’da faaliyetlerini sürdüren 33 amatör spor kulübüne malzeme desteği...

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi, 1. Etap Şarkikaraağaç, Çiçekpınar, Fakılar asfalt çalışmalarını ‘Yapıyoruz Bu İşi’ sloganıyla paylaştı.

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi, Isparta’da 3 okulun yıkımı için ihaleye çıktı.

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri iken görevden alınan Mahmut Zadeoğlu’nun görevine geri dönüp faiziyle maaşları geri alma hayalleri suya...

Isparta

Isparta İl Genel Meclisi 2023 yılı Kasım ayı Son Birleşiminde Isparta İl Özel İdaresi 2024 yılının Bütçesi oy birliği ile...

Isparta

Görevden alınan eski İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu göreve geri dönmek için mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme o talebi reddetti.