Insan Haberleri

insan haberleri ve güncel insan gelişmeleri, insan ile ilgili tüm video, insan fotoğrafları ve insan haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Türk Dokuma Kültürü''ne adanan bir hayat: Selver Karakale. 8 yaşında köşe yastığı dokuma ile başlayan sanat yolculuğu tamamlandı.

Isparta

SDÜ, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen İstanbul İnsan Kaynakları Forumuna katıldı.

Isparta

Bilim insanları, uzun ömürlü bir canlıyı inceleyerek, insanların yaşam süresini 300 yıla kadar uzatabilecek genlerin izini buldu.

Isparta

Isparta’da 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasında Doğa Koleji öğrencisi Sevgi Deren Süzen birinci oldu.

Isparta

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilcisi Şeref Korkmaz, yıkım ruhsatları ve asbest tehlikesiyle ilgili uyarılarda bulundu.

Isparta

Isparta'da Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti operasyonunda aralarında 1 DEAŞ terör örgütü üyesi olan 8 kişi yakalandı. Operasyonda 1 kişi...

Isparta

Isparta Barosu Çocuk ve İnsan Hakları Komisyonu; İsrail’in Gazze’de bir hastaneye ve sivil halka yönelik saldırılarının kabul edilemeyeceğini belirterek bir...

Isparta

Isparta’daki Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları, Dayanışma Günü nedeniyle yapılan basın açıklamasında “Boşuna mı okuduk” diye sordu.

Isparta

Değişik kamu kurumlarında yıllardır yöneticilik yapan Mehmet Akol, insan sağlığı için önemli bir detay olan işlerinin ayrıntılarını anlattı.

Isparta

ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde Katip Mahallesi Muhtarı Ahmet Sesli, dikkat çeken bir olayın ardından vatandaşlık görevini yerine getirerek duyarlı bir davranışta...

Isparta

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yeni doğum yapan kedi, 4 ayağı kesilmiş halde ölü olarak bulundu.