Köy Haberleri

köy haberleri ve güncel köy gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, köy fotoğrafları ve köy haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Bir zamanlar çiftçilerin ve köylülerin vazgeçilmezi olan eşekler, modern tarım araçlarının ve traktörlerin yaygınlaşmasıyla birlikte yok olma tehlikesiyle karşı karşıya...

Isparta

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle birlikte görevlerine başlayan 25. Dönem İl Genel Meclisi üyeleri, Vali Aydın...

Isparta

Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.

Isparta

Isparta Orman İşletme Müdürlüğü, Sütçüler ilçesinde 14,5 hektar alanda aşılama çalışmalarına devam ediyor.

Isparta

Isparta'nın merkeze bağlı Bozanönü Köyü yolu, Devlet Su İşleri'ne ait köprü nedeniyle trafikte büyük tehlike oluşturuyor.

Isparta

Tarihçi Bekir Manav, Isparta'nın Aksu İlçesine bağlı Yılanlı Köyü'nde 1845 yılında yaşayan vatandaşların ismini ortaya çıkardı.

Isparta

Tarihçi Bekir Manav, devlet arşivlerini kaynak göstererek, Yalvaç İlçesine bağlı köylerin eski isimlerini açıkladı.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Köy Garajı ve çevresinde esnaf ziyaretinde bulundu. Başkan Başdeğirmen’in...

Isparta

Sarımehmetler Köyü'nde yaşayan 59 yaşındaki İshak Yeşil, koyun-keçi yününden imal edilen giyeceklerin ve yaşam malzemelerinin sağlık açısından önemine dikkat çekiyor.

Isparta

Görev yaptığı köy okullarını baştan yaratan Alev Öğretmen, Isparta'nın Yalvaç ilçesinde de öğrencilerine kolejleri aratmayacak bir eğitim ortamı sağladı.

Isparta

Isparta'da araç sahiplerine yönelik önemli bir hizmet başlatıldı. TÜVTÜRK'ün gezici muayene istasyonu artık köylerde de hizmet vermeye başladı.

Isparta

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çaltı Köyü'nde vatandaşın hayali olan Türk bayrağının zirvede dalgalanması köyde yaşayanlara mutluluk yaşattı.