Köpek Haberleri

köpek haberleri ve güncel köpek gelişmeleri, köpek ile ilgili tüm video, köpek fotoğrafları ve köpek haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Mimarsinan Caddesi üzerinde başıboş dolaşan doberman cinsi köpek çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Isparta

Isparta'nın Binbir Evler Mahallesinde akşam saatlerinde zincirden kurtulan bir köpek mahalleye korku saldı.

Isparta

Isparta'nın Çünür Mahallesi'nin biraz dışarısında bulunan ahırlar bölgesinde çiftçinin tüm tavukları telef oldu.

ANTALYA

Antalya'da akılalmaz bir olay yaşandı! Kepez ilçesi Güneş Mahallesi'nde, aynaları, camları ve plakası olmayan bir otomobilin sürücüsü, trafikte kilometrelerce yol...

Isparta

Alanya ARGA Hayvan Koruma Merkezi'nde görevli Norveçli Fari Larsen, geçen pazar günü Obaalacami Mahallesi Kadıpınarı Caddesi'ne köpeklere yiyecek götürmek için...

BURDUR

Burdur'da köpek dövüştüren 22 kişiye toplam 142 bin lira ceza kesildi. Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyona ilişkin görüntüler kamuoyuyla paylaşıldı.

Isparta

Şarkikaraağaç ilçesindeki köy garajı civarındaki metruk binanın bahçesinde bulunan eski su kuyusuna yavru köpek düştü.

Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, 30 Aralık 2023 tarihinde Ş.Karağaç ilçesinde meydana gelen olayla ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

Isparta

Isparta’da saldırganlığı ile bilinen başıboş pitbull cinsi köpek, belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile etkisiz hale getirildikten sonra alındı.

Isparta

Isparta'da Gökdemir Oto Servis'in sahibi Abdullah Gökdemir, pug cinsi köpeğinin kaybolduğunu duyurarak bulana para ödülü vaat etti.

Isparta

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çarıksaraylar Köyü'nde meydana gelen olay, köy sakinlerini harekete geçirdi.

Isparta

Isparta'nın sanayi bölgesinde, dikkat çekici bir köpek cinsi ile tanışmaya hazır olun. Bu köpek sanayi esnafının ilgi odağı haline geldi.