Kaçak Haberleri

kaçak haberleri ve güncel kaçak gelişmeleri, kaçak ile ilgili tüm video, kaçak fotoğrafları ve kaçak haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Gönen ve Eğirdir İlçelerinde çok miktarda kaçak içki ve bandrole el konuldu.

Isparta

Eğirdir Gölünde, başlayan su ürünleri av yasağına rağmen göl sularına kaçak avlanmak amacıyla atılan balıkçı ağları toplanıyor.

Isparta

Isparta’nın da aralarında bulunduğu 74 ilde ruhsatsız silah taşıyan kişilere ve silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Isparta

Kovada Gölü’nde kaçak avcılıkta kullanılan sahibi belirsiz 6 takım 1200 metre uzatma ağına el konuldu.

Isparta

Isparta Karacaören Barajı’nda kaçak olarak avlanan 2 kişiye toplam 3 Bin 925 lira idari para cezası uygulandı.

Isparta

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 4 günde aralarında Isparta'nın da bulunduğu 68 ilde ruhsatsız silah taşıyan kişilere ve silah kaçakçılarına...

Isparta

Antalya’dan Isparta’ya kaçak alkol getirerek satış yaptığı belirtilen şüpheli yakalandı.

Isparta

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde emniyet ekiplerince ihbar üzerine park halindeki araç içerisinde yapılan aramada 261 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Isparta

Ülke genelinde, IP TV veya kaçak yayınları kullanarak dizi, film veya maç izleyenler artık ciddi yaptırımlarla karşı karşıya.

Isparta

Jandarma ekipleri Eğirdir Gölü Mahmatlar kıyısı açıklarında 200 adet kerevit sepeti ele geçirdi.

Isparta

Antalya'da, göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen yabancı uyruklu 7 kişinin bulunduğu araç, polis takibinin ardından başka bir araca çarptı

Isparta

Yalvaç ilçe jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin yol kontrolü sırasında kaçak kesim tespit edildi. İncelemelere göre hayvanın doğum esnasında öldüğü düşünülüyor.