Kades Haberleri

kades haberleri ve güncel kades gelişmeleri, kades ile ilgili tüm video, kades fotoğrafları ve kades haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor.

Isparta

Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde vatandaşlar KADES ve telefon dolandırıcılığı konularında bilgilendirdi.

Isparta

İl Jandarma Komutanlığı tarafından Isparta’nın İlçelerinde yer alan meslek yüksekokullarında KADES Uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

Isparta

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından üniversite öğrencilerine yönelik tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor.

Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Maddeler, Dolandırıcılık ve Kadına Yönelik Şiddet gibi önemli konularda kadınlara bilgilendirmede bulundu.

Isparta

Kadına şiddetle mücadele kapsamında 81 ile gönderilen genelgeye göre; 5 milyon erkek eğitim alacak, konukevlerinin sayısı artırılacak ve elektronik kelepçe...

Isparta

Isparta’da eşini silah zoru ile ormanlık alana götürüp tehditler savuran adamı KADES uygulaması kötü bir şey yapmadan engelledi.

Isparta

ISPARTA İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, kentte yaşanan kadına yönelik şiddet ve kadın mağduru olan diğer asayiş olayları hakkında...

Isparta

Şiddete maruz kalan kadınlar akıllı telefonlarına indirecekleri bir uygulama ile anında kolluk kuvvetlerine ulaşıp yardım isteyebiliyor.