Kadir heybeli Haberleri

kadir heybeli haberleri ve güncel kadir heybeli gelişmeleri, kadir heybeli ile ilgili tüm video, kadir heybeli fotoğrafları ve kadir heybeli haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'nın Senirkent ilçesinde inşaatı tamamlanan Yaşlı Bakım Merkezi’nin iç yapım ve dekorasyon işlerinde de sona gelindi. Tesis kısa süre içerisinde...

Isparta

Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, ilçe halkının hizmetine sunulan yatırımlardan bazıları ile ilgili bilgi verdi.

Isparta

Isparta'nın Senirkent ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Kadir Heybeli, temel aşamasında devraldığı Yaşlı Bakım Merkezi (Huzurevi) inşaatını bitirme aşamasına getirdi.

Isparta

Senirkent'e Bir Sıcak Yuva Daha

Isparta

Senirkent Belediyesi Araç Filosu Büyüyor

Isparta

Başkan Heybeli'den Müjde!

Isparta

Senirkent Belediyesi tarafından ilçede ilk kez kitap fuarı düzenlendi. Kitap fuarına ilçede öğrenim gören öğrenciler ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Isparta

Senirkent Belediyesi araç filosuna kazandırılan Makam Aracı, Cenaze Aracı, Yol Süpürme Aracı, İtfaiye Aracı, Kazıcı Yükleyici İş makinası, forklift, Traktör...

Isparta

9, Geleneksel Senirkent Kültür-Sanat ve Üzüm Festivali yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yoğun ilginin olduğu festival dopdolu geçti.

Isparta

Senirkent Belediyesi araç parkuruna bir yenisini daha ekledi

Isparta

9. Geleneksel Senirkent Kültür Sanat ve Üzüm Festivali 27 Ağustos’ta

Isparta

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Senirkent ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştirdi.