Kahvaltı Haberleri

kahvaltı haberleri ve güncel kahvaltı gelişmeleri, kahvaltı ile ilgili tüm video, kahvaltı fotoğrafları ve kahvaltı haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, Hataylı depremzedelerle bir araya gelerek bir kahvaltı etkinliğine katıldı.

Isparta

Kahvaltıların vazgeçilmezi her derde deva balın fiyatları da zamlardan nasibini aldı.

Isparta

6 Şubat depreminin ardından Isparta’ya yerleşen depremzede Hataylılar, dayanışma ve birlik ruhuyla bir araya geldi. Bu duygusal buluşma, kahvaltı etkinliğiyle...

Isparta

MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez, MHP İl Başkanı Ahmet Önder Topçu ve Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, Geleneksel Pazaryeri Kahvaltısını...

Isparta

Isparta’da şarküteri satan esnaflara göre kentte kahvaltılık ürünlere 1 ayda yüzde 40 zam geldi. Bu durum vatandaşları ekonomik yollara yönlendirdi.

Isparta

Kahvaltılarda ve akşam yemeklerinde soframızdan eksik etmediğimiz patates, bilinçsiz şekilde tüketildiğinde insan sağlığı için oldukça olumsuz sonuçlar doğuruyor.

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetimi, Gül Petek Sanayi Sitesi'nde düzenlenen bir kahvaltı etkinliğinde üyeleriyle bir araya geldi.

Isparta

Memursen İl Divan Toplantısı yapıldı, Memur-Sen'in İl Divan Toplantısı, Iyaşpark Kongre Merkezi'nde haftasonu gerçekleştirildi.

Isparta

Isparta Girişimci Sanayici ve İş İnsanları Derneği (IGSİAD) yönetim kurulu ve üyeleri ile kahvaltı programında buluştu.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Osman Zabun, Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltı programında seçmenlerle buluştu.

Isparta

Ispartaspor, cumartesi günü ağırlayacağı Ankaraspor maçı öncesinde Antre Cadde’de verilen kahvaltıda buluştu.