Kapalı Haberleri

kapalı haberleri ve güncel kapalı gelişmeleri, kapalı ile ilgili tüm video, kapalı fotoğrafları ve kapalı haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Siyasi partilerin yürüyüşleri nedeniyle Mimar Sinan Caddesi bugün saat 18:00’e kadar trafiğe kapalı olacak.

Isparta

20 Mart Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta programı nedeniyle bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

Isparta

Isparta Şehir Hastanesinde kapak ameliyatından sonra bu kez kalp damar tıkanıklığı olan hastaya kapalı yöntemle bypass ameliyatı gerçekleştirildi.

Isparta

Davraz Kapalı Pazar yerinde esnaf ve vatandaşla buluşan İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Polatlı pazar yerini örnek gösterdi.

Isparta

Binbirevler Mahallesi’nde çatısı Güneş Enerji Santraline uygun olarak projelendirilen kapalı pazaryerinde çalışmalar tamamlandı.

Isparta

Davraz Mahallesi Kapalı Pazaryeri açılışında pazarcı esnafı ve vatandaşlar, Başkan Başdeğirmen’e yoğun ilgi ve sevgi seli gösterdi.

Isparta

2022 yılında yağan kar'la çöken Davraz Kapalı Pazar yeri bugün yeniden açıldı. Başkan Başdeğirmen açılışta ilginç bir detay verdi..

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 17 Ocak Çarşamba günü yapılacak olan Davraz Mahallesi Kapalı Pazar Yeri açılışına tüm Isparta halkını...

Isparta

Isparta'da, Gazze'ye destek amacıyla düzenlenecek olan büyük yürüyüş için etkinlik öncesi, Mimar Sinan Caddesi üzerinde trafik düzenlemesi yapıldı.

Isparta

Özkanlar kavşağında patlayan su borusunun onarım çalışmaları nedeniyle yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

Isparta

Isparta’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle belirlenen güzergahlar trafiğe kapatılarak araç parkına izin verilmeyecek.

Isparta

Geçen sene kış mevsiminde yağan yoğun kar yağışında çöken Davraz Çarşamba Kapalı Pazaryerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı...