Kartı Haberleri

kartı haberleri ve güncel kartı gelişmeleri, kartı ile ilgili tüm video, kartı fotoğrafları ve kartı haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Kredi kartlarına yönelik sınırlayıcı önlemlerin ilk adımı atıldı, tüm bankalara talimat gitti. Tüm kredi kartlarının limitleri bu seviyeye düşürülecek.

Isparta

Kredi kartı kullanıcılarına kötü haber geldi! Bankaların kredi kartı aidatları neredeyse yüzde 70 oranında arttı ve bazıları 1500 TL'ye kadar...

Isparta

Kredi kartlarına ilişkin yeni düzenlemeyi içeren kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu ve milyonlarca vatandaş için sevinç kaynağı oldu.

GÜNCEL

Bakan Bolat Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ın yani 3 kamu bankasının banka kartındaki komisyon oranını yüzde 2,39’a düşürüldüğünü açıkladı.

GÜNCEL

Bankaların yüksek kart aidatları konusundaki politikaları, tüketiciler arasında şikayet konusu olmaya devam ediyor.

Isparta

Türkiye'de kredi kartı kullanımının artışıyla ilgili olarak Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar geçen hafta önemli açıklamalarda bulundu.

Isparta

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından açıklanan Aralık ayına ilişkin verilere göre, Türkiye'de kart sayısı ve kartlı ödemelerde önemli artışlar yaşandı.

Isparta

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizini beklentilere uygun bir şekilde 5 puan artırarak yüzde 35 seviyesine yükseltti

Isparta

Türkiye'de ilk 9 ayın enflasyonu yüzde 61,53'e yükseldi. Bu yüksek enflasyon karşısında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politikaları etkiledi.