Kaymakkapı Haberleri

kaymakkapı haberleri ve güncel kaymakkapı gelişmeleri, kaymakkapı ile ilgili tüm video, kaymakkapı fotoğrafları ve kaymakkapı haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre...

Isparta

Isparta’da bir vatandaş meydanın ortasında baygınlık geçirdi.

Isparta

Isparta’da Kaymakkapı meydanında çevredekilere aldırmayarak yere yatıp uzandı.

Isparta

1960 yılına ait olan ve Isparta Kaymakkapı Meydanı'nda çekilen nostaljik bir kare, şehrin tarihine görsel bir yolculuğa davet ediyor.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Belediye İşhanı ve Kaymakkapı Meydanı’ndaki esnafları ziyaret etti.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kaymakkapı Meydanında yapılan çalışmaları video halinde sosyal medya hesabından paylaştı.

Isparta

Isparta’da İsrail’e karşı yükselen protestolar devam ediyor. Kaymakkapı meydanında yerlere ‘Katil İsrail’ yazılı İsrail bayrakları yapıştırılarak İsrail’e tepki gösteriliyor.

Isparta

Kaymakkapı meydanında bulunan altın renkli limuzin gören herkesin ilgisini çekti.

Isparta

Kaymakkapı Meydanında bulunan otobüs durakları arkasındaki alana haddinden fazla bisiklet ve motosiklet bırakılması vatandaşın tepkisine yol açıyor.

Isparta

Cumhur İttifakı Destekçileri Isparta'da Kaymakkapı Meydanına Akın Etti..

Isparta

Dünden Bugüne Isparta Kaymakkapı Meydanı, En özel fotoğraflarla Haber32 Foto Galeriye tıklayınız.. En güzel nostalji galeri Haber32 Foto galeride

Isparta

Isparta Kaymakkapı Meydanında meydana gelen trafik kazası gece saatlerinde paniğe neden oldu. Kaza'nın nedeni neydi?