Kirazlıdere Haberleri

kirazlıdere haberleri ve güncel kirazlıdere gelişmeleri, kirazlıdere ile ilgili tüm video, kirazlıdere fotoğrafları ve kirazlıdere haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Belediyesi'ne bağlı SS. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından Kirazlıdere ve Andık Deresi Bezirgan Şelalesi mesirelik alanına minibüs...

Isparta

Isparta’da Kirazlıdere Cam Seyir Terası ve Andık Deresi Bezirgan Şelalesi mesireliği, bayramın son günü Isparta ve çevre illerden ziyaretçi akınına...

Isparta

Vatandaşlar Ramazan Bayramında Kirazlıdere Cam Seyir Terasa yoğun ilgi gösterirken, Isparta’nın panoramik güzelliklerini izleme fırsatı buldular.

Isparta

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte hafta sonunda Kirazlıdere’de vatandaşlarla bir...

Isparta

Türkiye’nin sayılı ve büyük cam seyir teraslarından birisi olma özelliği taşıyan Isparta’nın cam seyir terası, çevreye güzel örnek oldu.

Isparta

Bakan Özhaseki, Isparta Belediyesi tarafından Kirazlıdere mevkiine yapılan cam terasta incelemelerde bulunarak Isparta manzarası seyretti.

Isparta

Isparta Belediyesi’nin yenilediği Kirazlıdere aslında Isparta’da özünü koruyan sayılı yer adlarından birisidir. Tarihçi Bekir Manav, bu ismin nereden geldiğini açıkladı.

Isparta

Kirazlıtepe projesinin tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Başkan Başdeğirmen bir müjde daha verdi.

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından Kirazlıdere ve Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanı bölgesinde fidanlar toprakla buluşturuldu.

Isparta

Terasın açılışından bu yana geçen 10 günlük süre zarfında tam 75 bin kişi, Isparta'nın muhteşem manzarasının tadını çıkardı.

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından Kirazlıdere’ye inşa edilen Cam seyir terası ziyaretçi akınına uğradı.

Isparta

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’nın cam seyir terası açılışına tüm vatandaşları davet etti.