Kpss Haberleri

kpss haberleri ve güncel kpss gelişmeleri, kpss ile ilgili tüm video, kpss fotoğrafları ve kpss haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

ÖSYM takvimi doğrultusunda, 2024 KPSS başvuru ve sınav tarihleri belirlendi. Kamuda çalışma fırsatı için büyük önem taşıyan KPSS sınavına başvuru...

Isparta

PTT personel alımı 2024 ne zaman? KPSS’siz PTT personel alımı olacak mı, başvuru şartları nelerdir? PTT, KPSS'siz personel alacak mı?

Isparta

SDÜ'ye açıktan ataması yapılmak üzere yerleştirilen adayların, belgelerini 24 Ocak 2024 Çarşamba gününe kadar teslim etmeleri gerekiyor.

Isparta

Isparta İŞKUR aracılığı ile haftanın ‘Açık İşler’ ilanları yayımlandı. Buna göre; 201 Farklı Meslek Grubunda 338 personel alımı yapılacak. KPSS...

Isparta

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 14 farklı ilde KPSS şartı olmadan 450 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuru şartları belirlendi.

Isparta

Türkiye’de yılda bir kişiye verilen KPSS 100 tam puanını, Isparta’dan Tarık Özdemir aldı.

Isparta

26-31 Ağustos tarihleri arasında 18-53 yaş aralığındaki adaylara yönelik olarak, KPSS şartı olmadan Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alımları yapılacağı duyuruldu.

Isparta

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları nihayet açıklandı.

Isparta

Kamu kurumlarına yerleştirme için KPSS-2023/1 tercih süreci başladı. Adaylar, tercihlerini ÖSYM'ye internet üzerinden iletebilir.

Isparta

2022 KPSS sonuçları açıklandı

Isparta

KPSS Ortaöğretim 2022 yılı başvuruları yarın sona eriyor. Sınav tarihi ise 06 Kasım 2022 tarihi olarak belirlendi.

Isparta

Isparta Belediyesi ve Yargı Akademi işbirliğinde ücretsiz KPSS son tekrar kampları 23 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. KPSS son tekrar...