Krizi Haberleri

krizi haberleri ve güncel krizi gelişmeleri, krizi ile ilgili tüm video, krizi fotoğrafları ve krizi haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da yaşayan 50 yaşındaki Nüfus Müdürlüğü’nde görevli memur Salih Meydan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Isparta

Isparta’da taksicilik yapan 62 yaşındaki Ahmet Toker geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Isparta

Isparta’nın Yalvaç İlçesinde yaşayan Barış Aşık geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Isparta

Isparta’da Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde sağlık memuru olarak çalışan 32 yaşındaki İsa Erek kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Isparta

Isparta’da Kur’an Kursu Görevlisi olan Abdulmuddalip Baysan, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Isparta

Isparta’da sinir krizi geçiren bir şahıs, polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Evinin balkonundan eline ne geçtiyse fırlattı.

Isparta

Isparta’da yaşayan Murat Onur Halıcı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Isparta

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ani bir kalp krizi geçirdi. Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Alagöz'e acil müdahalede bulunuldu.

Isparta

Isparta’nın Sütçüler İlçesine bağlı Sağrak Köyü’nden olan 45 yaşındaki Eşref Sarışahin kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Isparta

Isparta'da popüler isimlerden olan, siyaset ve iş düyasından çok kişinin tanıdığı, Neyfel Gül kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Isparta

Isparta Mesleki Eğitim Merkezi'nde görev yapan müdür yardımcısı Zafer Şimşek odasında ölü bulunmuştu. Şimşek’in ölüm nedeni belli oldu.

Isparta

Antalya’da bir otelde şoför olarak çalışan Şarkikaraağaç ilçesi Çarıksaraylar kasabası nüfusuna kayıtlı Ali Dilek, vefat etti.