Kurs Haberleri

kurs haberleri ve güncel kurs gelişmeleri, kurs ile ilgili tüm video, kurs fotoğrafları ve kurs haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Halı dokuma sanatının öğretilmesi ve kurs sonunda istihdam sağlanması amacıyla ‘Bünyan Halı Dokuma Üretimi’ kursu açıldı.

Isparta

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tahsin Bilginer Yüzme Havuzunda hobi ve yetişkin yüzme kursları başladı. Son başvuru tarihini kaçırmayın!

Isparta

Isparta’da kültür mantarı yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması amacıyla Gönen’de Mantar Yetiştiriciliği Kursu açıldı.

Isparta

Isparta’da Diyanet Gençlik Merkezinde "Kur'an-ı Kerim"i Güzel Okuma Kursları devam ediyor.

Isparta

Isparta’da teorik ve uygulamalı Forklift Operatörlüğü kursunu başarıyla bitiren gençler operatörlük belgelerini aldılar.

Isparta

Isparta’da ehliyet almak isteyenler dikkat! Sürücü kursu ücretlerine zam geliyor. Yeni yıl zamlarından etkilenmemek için son gün 10 Aralık.

Isparta

Isparta Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cenaze Hizmetleri Kursu'na katılan kursiyerler, Isparta'da bugün vefat eden vatandaşları yıkadılar.

Isparta

SDÜ ev sahipliğinde düzenlenen kursta, ameliyathanede hasta üzerinde uygulamalar yapılırken, canlı yayınla kursiyerlere gösterildi.

Isparta

Isparta Halk Eğitim Merkezi’nde kurslar devam ediyor. Geçen yıl çeşitli dallardaki kurs ve kursiyer sayısının bu yıl 2 katına çıkarılması...

Isparta

Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde yapılacak olan Geleneksel Türk Süsleme Sanatları ve Geleneksel El Sanatları kurslarına başvurular başladı.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün Çocuk ve Gençler Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında faaliyete geçirdiği "Hayallerim...

Isparta

Isparta'da Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda eğitim gören 8, 11 ve 12'nci sınıf öğrencileri ile örgün ve açık öğretim kurumlarından...