Müjde Haberleri

müjde haberleri ve güncel müjde gelişmeleri, müjde ile ilgili tüm video, müjde fotoğrafları ve müjde haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

2000 yılından sonra işe başlayanlar,  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’dan haber ve müjde bekliyor.

Isparta

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Cuma pazarında çocuklarla da sohbet etti. Çocuklara  boyama...

Isparta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili öncesi emeklilere yönelik sevindirici bir açıklama yaptı.

Isparta

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), prim eksiği olan vatandaşlara yönelik erken emeklilik imkanı sağlayacak bir düzenleme üzerinde çalıştığını duyurdu.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Isparta’nın Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Kentsel Dönüşüm yapılacak 5 il’den biri olarak...

Isparta

EYT düzenlemesini kaçıran 2000-2008 yılları arasında Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) girişi olan SSK ve Bağ-Kur’lu milyonlarca çalışan kademeli emeklilik yasasını...

Isparta

İçişleri Bakanlığı, araç sahiplerine bayram müjdesi niteliğinde bir karar alarak, trafik cezası olan sürücülere avantajlı bir ödeme fırsatı tanıdı.

Isparta

Milyonlarca öğrenci 1 Ocak günü okula gidip gitmeyeceğini merak ediyordu. Beklenen açıklama geldi.

Isparta

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Çiçekpınar kasabasına sevindirici haber... AK Parti milletvekilleri Mehmet Uğur GÖKGÖZ ve Osman ZABUN'un girişimleri sonuç verdi.

Isparta

Ev hanımlarının emekliliğiyle alakalı mecliste çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda ihbar hattımıza gelen talepler oluyor.

Isparta

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı müjdeyi verdi. İlçeye hayırlı olsun..

Isparta

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili sorunlar devam ediyor ve bu sorunlardan etkilenen emekli vatandaşlara müjdeli haber geldi.