Müdür Haberleri

müdür haberleri ve güncel müdür gelişmeleri, müdür ile ilgili tüm video, müdür fotoğrafları ve müdür haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından gerçekleştirilen geleneksel iftar programında, emekli olan Okul Müdürü Mustafa Uz’a plaket takdim edildi.

Isparta

Isparta Doğa Koleji Genel Müdürlüğüne Durali Sancar getirildi. Sancar; “Geleceğin Doğa’sında yarınları şekillendirecek ve dünyayı değiştirecek nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz”...

Isparta

Aile ve Sosyal Hizmetler Isparta İl Müdürlüğü’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Isparta

Isparta'da göreve yeni atanan DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, göreve başladıktan hemen sonra bölgedeki devam eden projeleri yerinde inceledi.

Isparta

Isparta’da görevlerini tamamlayan İl Müftüsü Bayram Şahin, DSİ 18. Bölge Müdürü Rahmi Şahin ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü...

Isparta

Isparta’da Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fahri Yorgancılar okul müdürlüğünden istifa ederek belediye başkan aday adayı oldu.

Isparta

Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer’in Şarkikaraağaç Belediye Başkan Aday adaylığı için İstifa ettiği öğrenildi.

Isparta

Isparta'da ilçe milli eğitim müdürlükleri arasında rotasyon yapıldı. 9 ilçenin milli eğitim müdürü değişti.

Isparta

Isparta Mesleki Eğitim Merkezi'nde görev yapan müdür yardımcısı Zafer Şimşek odasında ölü bulunmuştu. Şimşek’in ölüm nedeni belli oldu.

Isparta

Isparta'da Mesleki Eğitim Merkezi'nde Müdür Yardımcısı okulda odasında ölü bulundu.

Isparta

Başörtülü öğrenciyi okula almayan Müdür hakkında karar çıktı.

Isparta

Eğitimci Şair İbrahim Behçet Kalaycı’nın büstü dikiliyor. “Zonguldak Şairi” olarak bilinen Kalaycı; eğitimcilik hayatında bir dönem Isparta’da görev yapmış.