Mülakat Haberleri

mülakat haberleri ve güncel mülakat gelişmeleri, mülakat ile ilgili tüm video, mülakat fotoğrafları ve mülakat haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

SDÜ bünyesinde 15 Nisan-14 Haziran 2024 tarihleri arasında çalıştırılacak mevsimlik geçici işçilerin mülakat sonuçları açıklandı.

Isparta

ISUBÜ Orman Mühendisliği Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim dersi 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz dönemi yarıyıl sonu mülakat sınavı yapıldı.

Isparta

Ak Parti Isparta Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz İlçe ve Belde Belediye Başkan aday adaylarıyla görüşüyor.

Isparta

SDÜ bünyesinde 2 Ocak-29 Mart 2024 tarihleri arasında çalıştırılacak mevsimlik geçici işçilerin mülakat sonuçları açıklandı.

Isparta

Milyonlarca kişi gerek kamu kurumları gerekse de özel sektörde iş bulabilmek için çabalıyor. Ancak pek çoğu mülakat görüşmelerinde ne yapması...

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde 6'sı Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nden olmak üzere toplam 38 Rektör aday Yükseköğretim Kurumu'na (YÖK) mülakat için çağırıldı.

Isparta

18 yaşını doldurmuş herkes başvurabilir- DSİ Mayıs ayı içerisinde sınavsız ve mülakatsız olarak bir çok personel alımı yapacağını belirtti.