Müsiad Haberleri

müsiad haberleri ve güncel müsiad gelişmeleri, müsiad ile ilgili tüm video, müsiad fotoğrafları ve müsiad haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan, Cumhuriyet'in Türkiye'nin tarihi ve demokratik gelişimi için kritik bir dönüm noktası olduğunu kaydetti.

Isparta

MÜSİAD Isparta Başkanı Yalçın Baysan başkanlığında toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda yapılacak projeler için istişarede bulunuldu.

Isparta

SMA Hastası Güneş bebek için bu akşam canlı yayın yapılacak. MÜSİAD Başkanı Yalçın Baysan’ın da katılacağı yayına siz de katılıp...

Isparta

Haydi Çocuklar Camiye projesine verdikleri destek nedeniyle Müsiad Isparta Şubesini ziyaret ederek plaket takdim etti.

Isparta

Isparta, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünü törenlerinde Musiad Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan da katıldı.

Isparta

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Yönetim Kurulu tarafından yeni Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak'a hayırlı olsun...

Isparta

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği), Süleyman Demirel Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iş dünyasından gönüllüler ile birlikte hazırlanan aşureler, Cuma namazı sonrasında vatandaşlara dağıtıldı.

Isparta

MÜSİAD Isparta Başkanı Yalçın Baysan ve Yönetim Kurulu üyeleri Isparta İl Müftüsü Bayram Şahin'i gerçekleştirdiği hac vazifesi sonrası, makamında ziyaret...

Isparta

Isparta'da MÜSİAD Isparta Şubesi üyeleri arasındaki birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek amacıyla özel bir dayanışma yemeği düzenlendi.

Isparta

Genç Müsiad Başkanı İş İnsanı Samet Şahan istifa etti

Isparta

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, Kurban Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.